CITAM Business Forum October 2022 Conference Program @ CITAM Karen | http://cbf.citam.org | +254 796 777 849



Day 1: Thursday, 20th October 2022

Time	Duration	Activity/ Topic	Facilitator/ Speaker
8:00 - 8:30am	30 minutes	Registration	CBF Secretariat
8:30 - 9:00am	30 minutes	Worship/ prayer	Worship Team
9:00 - 10:00am	1 hour	 ♣ Plenary Session 1: ♣ Topic: 5 Keys to Cultivating an Entrepreneurial Spirit 	Rev. Edmund Chan
10:00 - 10:15am	15 minutes	Reflection/ Q & A	
10:15 - 10:45am	30 minutes	Tea Break	
10:45 - 12:15pm	90 minutes	Workshop 1: Succession planning and management	Nina Mutegi
		Workshop 2: Taxation management	KRA Ref
		Workshop 3: Non conventional businesses	Dr. Isaac Kalua
		Workshop 4: Talent and wealth creation	Dr. Ruth Waweru
		Workshop 5: Practical approach to raising business capital	Florah Mutahi
12:15 - 12:30pm	15 minutes	Reflection/ Q & A	
1:30 - 2:30pm	1 hour	Lunch break	
2:30 - 3:30pm	1 hour	 ♣ Plenary Session 2: ♣ Topic: Business Opportunity in the Region 	Hon. David Osiany
3:30 - 3:45pm	15 minutes	Reflection/ Q & A	
3:45 - 4:00pm	15 minutes	Closing prayer & Benediction	

CITAM Business Forum October 2022 Conference Program @ CITAM Karen | http://cbf.citam.org | +254 796 777 849



Day 2: Friday, 21st October 2022

Time	Duration	Activity/ Topic	Facilitator/ Speaker
8:00 - 8:30am	30 minutes	Registration	CBF Secretariat
8:30 - 9:00am	30 minutes	Worship	
9:00 - 10:00am	1 hour	 ♣ Plenary Session 3: ♣ Topic: Good Leadership for Business Growth 	Rev. Edmund Chan
10:00 - 10:15am	15 minutes	Reflection/ Q & A	
10:15 - 10:45am	30 minutes	Tea break	
10:45 - 11:45am	1 hour	 ♣ Plenary Session 4: ♣ Topic: Reclaiming Africa's Dignity 	Bishop Calisto Odede
11:45 - 12:15pm	30 minutes	Key note	Government
12:15 - 12:45pm	30 minutes	A word and prayer for the nation	Bishop Calisto Odede
12:45 - 2:15pm	90 minutes	Lunch break	
2:15 - 3:15pm	1 hour	 Plenary Session 5: Topic: Building Networks and partnerships in Business 	Dr. Esther Muchemi
3:15 - 3:30pm	15 minutes	Reflection/ Q & A	
3:30 - 3:45pm	15 minutes	Closing prayer & Benediction	
6:00 - 8:30pm	2.5 hours	 ♣ Special dinner ♣ Topic: The Great Commission and Business 	Rev. Edmund Chan

CITAM Business Forum October 2022 Conference Program @ CITAM Karen | http://cbf.citam.org | +254 796 777 849



Day 3: Saturday, 22nd October 2022

Time	Duration	Activity/ Topic	Facilitator/ Speaker
8:00 - 8:30am	30 minutes	Registration	CBF Secretariat
8:30 - 9:00am	30 minutes	Worship	
9:00 - 10:00am	1 hour	 ♣ Plenary Session 6: ♣ Topic: Building wealth through ethical values 	Simon Wafubwa
10:00 - 10:15am	15 minutes	Reflection/ Q & A	
10:15 - 10:45am	30 minutes	Tea break	
10:45 - 12:30pm	90 minutes	 ↓ Worship Interlude ↓ Interview Panel ↓ Panelists: John Njuguna Rev. Jesse Mwai Fred Otieno ABSA Bank 	Interviewer: Elder David Tanki
12:30 - 2:00pm	90 minutes	Lunch beak	
2:00 - 2:15pm	15 minutes	Worship	
2:15 - 3:15pm	1 hour	 ♣ Plenary Session 7: ♣ Topic: Radiating God's Glory in Business 	Bishop Calisto Odede
3:15 - 3:45pm	15 minutes	Commissioning prayer	Bishop Calisto Odede
3:45 - 4:00pm	15 minutes	 ↓ Vote thanks ↓ Closing prayer ↓ Benediction 	CBF